Kei Gezond Festival

28-05-2024 15 keer bekeken 0 reacties

Begin

15-06-2024 om 10:30

Einde

15-06-2024 om 17:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Deurne Centrum, Markt 5751 LX, Deurne

Wat heb je nodig om je gezond en gelukkig te voelen? Kom het zelf ervaren het tijdens het Kei Gezond Festival op zaterdag 15 juni van 10.00 tot 17.00 uur in het centrum van Deurne.

Heb je behoefte aan ontspannende sessie mindfulness, ben je op zoek naar hoe je gezonder kunt leven of kom je gewoon voor de gezelligheid, er is voor ieder wat wils.

Ontmoetingszone
Ga in de ontmoetingszone zelf aan de slag tijdens een workshop zingen, trek je dansschoenen aan voor line dancing of bereid een gezonde maaltijd tijdens een kookworkshop. Ga op ‘Maatje voor elkaar’ speeddates en vind een maatje om leuke dingen mee te doen. Alle clubs en verenigingen rondom ontmoeting zijn aanwezig. Zoals de KBO, Jongerenwerk, TEJO-Deurne, de BVG en de LEV-Deurne.

Ontspanningszone
Kom tot rust en leer om je mentale gezondheid centraal te stellen in de ontspanningszone. Doe mee aan een workshop mindfulness of meditatie. Geniet van een stoelmassage, ervaar een koudetraining met een ijsbad voor je handen en luister naar muziekoptredens.

Bewegingszone
Bij de bewegingszone gaat het over sport en spel en een sterk en fit lichaam. De mobiele Pumptrack brengt iedereen in beweging! Doe mee aan de XXL games, de stormbaan, ski competitie, dansworkshops of maak een rondje op een Duofiets.

Gezondheidszone
Ben je nieuwsgierig naar een meer gezonde leefstijl, gezonde voeding, lekker in je vel zitten, en (val)preventie. Doe een huidanalyse of ga naar een van de vele lezingen zoals over positieve gezondheid, voeding en oncozorg. Of bezoek de informatiestands over fysio- en ergotherapie en Zorg in Deurne.

Bezoek voor meer informatie de website. Hier kun je je ook inschrijven voor de workshops.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om nieuws, inzichten of ideeën te ontvangen        

Aanmelden

 

 

Onze Peelregio is een regio van makers. Het maken verbindt sectoren én verbindt De Peel met ondernemerschap elders. Maar de wereld verandert razendsnel. Hoe blijf je aangehaakt?

 

Contact

Stichting Innovatiehuis de Peel
Automotive Campus 30
5708 JZ Helmond
+31 6 18 96 02 18

Mail naar het secretariaat

Nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Strategisch partner van Brainport Development en samenwerkend in Brainport Eindhoven.

Cookie-instellingen