Kunststoffenbeurs

27-06-2024 68 keer bekeken 0 reacties

Begin

18-09-2024 om 00:00

Einde

20-09-2024 om 00:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Brabanthallen, 's-Hertogenbosch

De Kunststoffenbeurs is al 25 jaar dé vakbeurs waar je de mogelijkheden ontdekt voor innovatieve, slimme en duurzame productontwikkeling en productieprocessen.

Bedrijven in de kunststof- en rubberbranche produceren een grote variatie aan onderdelen, modules en eindproducten die onmisbaar zijn in onder andere verpakkingen, consumentenproducten en machines. Dankzij de unieke en veelzijdige eigenschappen kun je met kunststof namelijk alle kanten op: in kleur, vorm en gewicht, maar het is ook combineerbaar met andere materialen en toepasbaar in vele productietechnieken. Dit maakt dat kunststof een grote impact en waarde heeft op onze samenleving. Een wereld zonder kunststoffen is dan ook ondenkbaar, maar de wereld vraagt ook om toekomstbestendige oplossingen.

Slimme en duurzame oplossingen

De kunststof- en rubberbranche ontwikkelt steeds meer innovatieve, slimme en duurzame oplossingen die inspelen op de behoeftes in de samenleving. Zo wordt circulair productdesign, recyclaat en redesign steeds meer toegepast. Ook in het machinepark wordt er gewerkt aan elektrificatie, het terugdringen van de energie-uitstoot en worden productieprocessen continu geoptimaliseerd. Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen en wie je kan helpen bij jouw uitdagingen en vraagstukken? Dat ontdek je tijdens de 25e editie van de Kunststoffenbeurs.

Lees hier meer en meld je aan.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om nieuws, inzichten of ideeën te ontvangen        

Aanmelden

 

 

Onze Peelregio is een regio van makers. Het maken verbindt sectoren én verbindt De Peel met ondernemerschap elders. Maar de wereld verandert razendsnel. Hoe blijf je aangehaakt?

 

Contact

Stichting Innovatiehuis de Peel
Automotive Campus 30
5708 JZ Helmond
+31 6 18 96 02 18

Mail naar het secretariaat

Nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Strategisch partner van Brainport Development en samenwerkend in Brainport Eindhoven.

Cookie-instellingen