Brainport Ondernemers Prijzen Event ‘Building the Future’ op 30 mei

14-05-2024
32 keer bekeken

De Brainport Ondernemers Prijzen worden toegekend aan visionaire leiders die uitblinken in ondernemerschap, innovatie en het creëren van aanzienlijke economische en maatschappelijke impact. Innovatiehuis de Peel is een trotse partner van de Brainport Ondernemers Prijzen.

Het BOP Event, gehouden in het Van der Valk Hotel Eindhoven op donderdag 30 mei a.s. van 17.30 – 22.00 uur, biedt een uitgebreid programma met inspirerende activiteiten, boeiende key-notes, vermakelijk entertainment, en overvloedige netwerkmogelijkheden tijdens het buffet en de afterparty, waardoor het een onvergetelijke ervaring wordt.

De hoogtepunten van de avond zijn de uitreikingen van de Brainport Ondernemers Prijzen:

Wim van der Leegte Award, uitreiking door Willem van der Leegte – VDL
De ‘Wim van der Leegte Award’ wordt uitgereikt aan een onderneming die voldoet aan specifieke criteria die kenmerkend zijn voor de regio Brainport Eindhoven en die de nadruk leggen op innovatie, groei, duurzaamheid en maatschappelijke impact.

Rabobank Inspiratie Award, uitreiking door Marc Cootjans – Rabobank
Met deze award wordt een sterke maatschappelijke component toegevoegd, deze weerspiegelt het streven naar brede welvaart binnen het project en de gezamenlijke inspanningen om duurzame en inclusieve groei te realiseren.

ASML Young Makers Award, uitreiking door Frank Heemskerk – ASML
De AYMA wordt toegekend aan een veelbelovende, jonge start-up die innovatie en duurzaamheid (gerelateerd aan de SDGs) heeft geïntegreerd in zowel productontwikkeling als bedrijfsvoering.

De bezielende kracht achter dit inspirerende evenement zijn de juryleden. Zoals de naam al suggereert, gaat deze zoektocht op zoek naar niets minder dan de crème de la crème onder de ondernemers. Gezien de rijke diversiteit aan ondernemers, bedrijven en sectoren, wordt elk jaar een beoordeling uitgevoerd binnen een specifiek thema. De jury, samengesteld uit lokale ‘captains of industry’ uit uiteenlopende disciplines, velt een scherp en weloverwogen oordeel over de kandidaten.

Samengevat is het Brainport Ondernemers Prijzen Event een platform om te erkennen, inspireren, verbinden en te vieren, met als uiteindelijk doel het bevorderen van een bloeiende, innovatieve en duurzame ondernemersgemeenschap in de Metropoolregio.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u terecht op de BOP website.

Afbeeldingen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om nieuws, inzichten of ideeën te ontvangen        

Aanmelden

 

 

Onze Peelregio is een regio van makers. Het maken verbindt sectoren én verbindt De Peel met ondernemerschap elders. Maar de wereld verandert razendsnel. Hoe blijf je aangehaakt?

 

Contact

Stichting Innovatiehuis de Peel
Automotive Campus 30
5708 JZ Helmond
+31 6 18 96 02 18

Mail naar het secretariaat

Nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Strategisch partner van Brainport Development en samenwerkend in Brainport Eindhoven.

Cookie-instellingen