Websitevertaler Clonable uit Gemert finalist KVK Innovatie Top 100

11-10-2023
6 keer bekeken

Ondernemers uit het Nederlandse midden- en kleinbedrijf strijden elk jaar voor een plaats in de KVK Innovatie Top 100. Websitevertaler Clonable uit Gemert is een van de 100 finalisten. Op 30 november wordt de winnaar bekend gemaakt.

De KVK Innovatie Top 100 laat zien waar we in Nederland goed in zijn: innoveren! Alle nominaties zijn beoordeeld op impact voor de branche en samenleving, originaliteit, verkrijgbaarheid, gerealiseerde omzet en groeipotentie. Noord-Brabant is met 17 bedrijven goed vertegenwoordigd. Na de agrofood (17 innovaties) is een groot deel van de innovaties afkomstig uit de ICT-sector (16) en de zorgsector (ook 16). Bijna twee derde van de bedrijven uit de lijst heeft maximaal 10 mensen in dienst. Er zijn 23 startups. Het oudste bedrijf in de lijst is de Brabantse ‌Knaapen Groep uit Son, gestart in 1652.

Finalist Clonable uit Gemert

Een van de Brabantse finalisten is websitevertaler Clonable uit Gemert. Innovatiehuis de Peel bood hen in 2021 al een podium toen zij de volgende stap wilden maken met hun bedrijf. De innovatieve oplossing die Clonable biedt is het maken van een vertaalde clone van een website in slechts 5 minuten. Dat biedt bedrijven en organisaties met internationale ambities maanden tijdswinst en een enorme kostenbesparing.

Prijsuitreiking

Op 30 november maakt de jury onder voorzitterschap van Ruud Koornstra de exacte notering van elk bedrijf bekend tijdens het KVK Innovatie Top 100 Event. De winnaar mag zich een jaar lang het meest innovatieve mkb-bedrijf van Nederland mag noemen. Wij wensen Clonable en alle andere genomineerden veel succes!

Afbeeldingen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om nieuws, inzichten of ideeën te ontvangen        

Aanmelden

 

 

Onze Peelregio is een regio van makers. Het maken verbindt sectoren én verbindt De Peel met ondernemerschap elders. Maar de wereld verandert razendsnel. Hoe blijf je aangehaakt?

 

Contact

Stichting Innovatiehuis de Peel
Automotive Campus 30
5708 JZ Helmond
+31 6 18 96 02 18

Mail naar het secretariaat

Nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Strategisch partner van Brainport Development en samenwerkend in Brainport Eindhoven.

Cookie-instellingen