Welk Helmonds bedrijf verdient De Groene Pluim?

30-05-2023
30 keer bekeken

Ben of ken jij een Helmonds bedrijf dat het goede voorbeeld geeft met duurzaamheid? Meld dan dit groene bedrijf aan voor De Groene Pluim! Dit is dé erkenning voor duurzaam en sociaal ondernemen.

Veel bedrijven denken aan meer dan alleen maar geld verdienen. Ze denken aan duurzaamheid, klimaattransitie en een eerlijke sociale wereld. Vanuit hun innerlijke overtuiging zijn zij betrokken bij de maatschappij én handelen ernaar. Dat verdient een pluim. De Groene Pluim!

Helmond op groen

Sinds 2022 is de Gemeente Helmond aangesloten bij De Groene Pluim. Het sluit aan bij de groene ambities van de stad: meer duurzame energie, minder CO2 uitstoot en meer ruimte voor kwalitatief groen en water. Ondernemers hebben hier een belangrijk aandeel in.

Winnaar Arte

Vorig jaar ging de eerste Helmondse Groene Pluim naar keukenbladen fabrikant Arte. Het is een bekroning voor duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het geeft het bedrijf erkenning én de stimulans om te blijven verbeteren.

Doe mee en win

Ben of ken jij een Helmondse ondernemer die ook goed groen bezig is? Meld je dan aan om kans te maken op de Groene Pluim en daarmee lid te worden van dit duurzame netwerk. Want alleen samen kunnen we wereld duurzamer maken! Aanmelden kan tot 4 augustus 2023 via de website van De Groene Pluim.

Afbeeldingen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om nieuws, inzichten of ideeën te ontvangen        

Aanmelden

 

 

Onze Peelregio is een regio van makers. Het maken verbindt sectoren én verbindt De Peel met ondernemerschap elders. Maar de wereld verandert razendsnel. Hoe blijf je aangehaakt?

 

Contact

Stichting Innovatiehuis de Peel
Automotive Campus 30
5708 JZ Helmond
+31 6 18 96 02 18

Mail naar het secretariaat

Nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Strategisch partner van Brainport Development en samenwerkend in Brainport Eindhoven.

Cookie-instellingen