Voor een krachtige Peelregio!Samenwerking ingewikkeld, opgave complex, doelen groots? Wij brengen bedrijven, overheid en kennisinstellingen samen én zorgen voor aansluiting in Brainport.Maak kennis met ons

Waarom Innovatiehuis de Peel

Onze Peelregio is een regio van makers. Het maken verbindt sectoren én verbindt De Peel met ondernemerschap elders. Maar de wereld verandert razendsnel. Hoe houd je het overzicht en blijf je bij? Daarvoor is  verbinding, coördinatie en krachtenbundeling nodig. Zowel vanuit het bedrijfsleven als gemeenten. Hiervoor is Innovatiehuis de Peel opgericht.

Wij zorgen voor verbinding tussen het mkb, kennisinstellingen en overheid in de Peel en voor de aansluiting in Brainport.

Door innovatie op samenwerken en samenwerken op innovatie versterken we de economische slagkracht van onze Peelregio. En daar profiteren we allemaal van.

 

 

Jouw ideeën samen groot maken?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze deur staat altijd open voor nieuwe ideeën.

Meer weten

 

 

Krachten bundelen in De Peel

Innovatiehuis de Peel is een initiatief van de zes Peelgemeenten, werkgeversorganisatie VNO-NCW en waterschap Aa en Maas. Het Innovatiehuis is opgericht om de technologische vernieuwingen beter te laten landen in Helmond, Asten, Deurne, Someren, Laarbeek en Gemert-Bakel. Het is onze missie om vernieuwende projecten op te zetten in de Peel.

Wij helpen bedrijven innoveren door ze te verbinden,  projecten op te starten en actief te zoeken naar funding. Door de krachten te bundelen en samen aan innovatie te werken, zorgen we ervoor dat bedrijven in onze regio klaar zijn voor de toekomst.

Daarnaast zoeken we actief de verbinding in Brainport. Ook wij in de Peel zijn onderdeel van Brainport. Maar in de praktijk vinden ondernemers het lastig om hun weg naar Brainport Eindhoven te vinden. Wij helpen daarbij en maken nieuwe verbindingen vanuit ons netwerk.

 

 

 

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om nieuws, inzichten of ideeën te ontvangen        

Aanmelden

 

 

Onze Peelregio is een regio van makers. Het maken verbindt sectoren én verbindt De Peel met ondernemerschap elders. Maar de wereld verandert razendsnel. Hoe blijf je aangehaakt?

 

Contact

Stichting Innovatiehuis de Peel
Automotive Campus 30
5708 JZ Helmond
+31 6 18 96 02 18

Mail naar het secretariaat

Nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Strategisch partner van Brainport Development en samenwerkend in Brainport Eindhoven.

Cookie-instellingen